Algemene clubinformatie

Locatie:
De clubavonden worden gehouden in gebouw Irene, Dorpsstraat 8 in Twello

Tijden:
Elke donderdag is er clubavond. Een compleet overzicht van alle data in dit seizoen vindt u elders op deze site.
De gewone clubavonden zijn als volgt ingedeeld:

Donderdagen:
- 19.30 tot 22.00 uur: volwassenen

Bij alle groepen wordt er na drie kwartier een pauze ingelast van ongeveer 15 minuten.

Consumpties:
Het is niet toegestaan om zelf drinken van huis mee te nemen. In gebouw Irene is er gelegenheid om koffie en drank te kopen.

Programma van de avonden:
Bij de volwassen wordt om de twee weken een nieuwe dans aangeleerd. Daarnaast worden steeds zoveel mogelijk geleerde dansen herhaald.
Als een dans je niet ligt, bijvoorbeeld te snel is, dan ben je niet verplicht om deze mee te dansen. Het aanbod van de dansen is gevarieerd genoeg om iedereen aan zijn trekken te laten komen. Plezier in het dansen staat voorop!

Kleding:
Met linedance wordt over het algemeen een lange (spijker)broek met t-shirt of blouse gedragen. Ook een rok is prima.
Aangeraden wordt om schoenen/laarsjes met gladde zool aan te hebben. Sporen aan laarzen zijn op de clubavonden niet toegestaan. Hoge hakken zijn, i.v.m. het behoud van de vloer, niet toegestaan. Ook mogen de schoenen geen zwarte strepen achter laten op de vloer!
Alle andere kledingstukken zoals cowboyhoed e.d. verhogen de sfeer, maar zijn niet verplicht.

Looptijd seizoen:
Het seizoen loopt van september t/m juni. In de vakantiemaanden juli en augustus is er dus geen les. Voor deze maanden hoeft er geen contributie te worden betaald. Overgang naar het volgende seizoen gebeurt automatisch, tenzij tijdig opzegging heeft plaatsgevonden.

Opzegging:
De opzegtermijn is een maand. Opzegging moet gebeuren voor elke eerste dag van de maand. Bijvoorbeeld: wil men 1 januari stoppen dan moet opgezegd worden voor 1 december.

Contributie:
De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 15,- per maand.
Het contributiegeld staat vast. Mits wij ervan op de hoogte zijn, geldt bij langdurige ziekte doorbetaling van een maand. Daarna wordt de contributie stilgelegd en weer hervat op het moment van terugkomst.

De contributieafdracht vindt plaats op elke eerste clubdag van de maand. Ook kan de contributie per bank/giro worden overgemaakt.
In juli en augustus hoeft er geen contributie betaald te worden.