welkom op deze site!

Via deze site willen we iedereen, maar natuurlijk speciaal de clubleden, op de hoogte houden van alle activiteiten rond Country & Linedanceclub Rio Grande.

Country & Linedanceclub Rio Grande organiseert clubavonden. Tijdens deze avonden worden diverse dansen geleerd. De avonden moeten gezien worden als een avondje uit. Gezelligheid en een goede sfeer komen bij onze club op de eerste plaats.

Elk jaar starten we op de eerste donderdag in september.

Naast onze wekelijkse clubavond hebben we natuurlijk onze open CD-avonden. Deze worden om de twee maanden gehouden. Via de rechterkolom op deze pagina kun je terecht voor de flyer met verdere informatie hierover. Ook voor deze avonden geldt: reserveer tijdig! Wij vinden het belangrijk dat je de ruimte hebt om te dansen, daarom geldt ook hier een maximum aantal personen dat toegelaten wordt.Het enthousiasme om behalve op de clubavonden ook ergens anders te gaan dansen wordt steeds groter. Steeds vaker gaan onze clubleden samen naar avonden. Dat is reuzegezellig en de sfeer zit er dan ook altijd goed in.

Dansen houdt je jong, het houdt je in beweging! Samen genieten van countrymuziek en linedance is voor jong en oud een perfecte manier van ontspanning. Het is heerlijk om op deze manier met elkaar bezig te zijn.

Wij wensen iedereen heel veel dansplezier!!!